For contacting me, see the data below, or use the contact form on this page.

Order Ed Verhoeff, Paul berner & Dudok Quartet Amsterdam ‘ Cloud Chamber’

Cloud Chamber cover

For the Netherlands
Stuur een mail naar info@edverhoeff.com. Stort € 17,00 (dat is incl. verzending) op rekeningnummer                                                                                                                                                                                                                                                                                         NL 33INGB0005682171
t.n.v. E.Verhoeff, Rotterdam
Vermeld de titel, ‘Cloud Chamber, en vergeet a.u.b. niet uw postadres. Indien meerdere exemplaren gewenst zijn, het aantal vermelden en het bedrag vermenigvuldigen.
Zodra het geld is overgemaakt, wordt de CD verstuurd naar het adres op het bijschrift. De CD is verwacht leverbaar te zijn vanaf 01-01-2019.

Order Ed Verhoeff/ Izaline Calister/ Angelo Verploegen, ‘Live at the Concertgebouw
cover CD
For The Netherlands
Stuur een mail naar info@edverhoeff.com. Stort € 15,00 (dat is incl. verzending) op rekeningnummer
NL 33INGB0005682171
t.n.v. E.Verhoeff, Rotterdam
Vermeld de titel, ‘Live at the Concertgebouw’, en vergeet a.u.b. niet uw postadres. Indien meerdere exemplaren gewenst zijn, het aantal vermelden en het bedrag vermenigvuldigen.
Zodra het geld is overgemaakt, wordt de CD verstuurd naar het adres op het bijschrift. De CD is verwacht leverbaar te zijn vanaf 23 November.

Phone: +31-(0)6 55726988
Email: info@edverhoeff.com
Find me on Facebook